Conditii Generale pentru utilizarea site-ului alcorconcept.ro

Proprietarul acestui site este:

FVDA CONCEPT SRL

Sediul social Bucuresti, sector 6, Bd. Virtutii 7, bloc R3, ap.31

CUI – 26771629

Nr. Reg Com – J40/ 3829/ 2010

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Siteul nostru va pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

INTRODUCERE
Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului alcorconcept.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesând si navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI
SC FVDA CONCEPT SRL, nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicatiilor software .

SC FVDA CONCEPT SRL detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati aplicatia software într-o forma perceptibila de catre oameni.

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea SC FVDA CONCEPT SRL,, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Întregul continut al site-ului alcorconcept.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de SC FVDA CONCEPT SRL,. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea SC FVDA CONCEPT SRL.

Accesul si utilizarea paginii alcorconcept.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezente pe alcorconcept.rosunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii alcorconcept.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul alcorconcept.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentantilor alcorconcept.ro.

NEANGAJAREA RASPUNDERII
Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor SC FVDA CONCEPT SRL. SC FVDA CONCEPT SRL nu va acorda nici o garantie referitoare la:

– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, SC FVDA CONCEPT SRL nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.
Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele alcorconcept.ro, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului alcorconcept.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea Amigio în lipsa unor acorduri ulterioare.

Continutul paginii web alcorconcept.ro, a informatiilor si a altor materiale prezentate de Comunitatea alcorconcept.ro nu reprezinta o consultatie juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

GDPR este un set de reguli bazat pe principii complexe, care este deschis la interpretare si cotine, de asemenea, numeroase domenii în care statele membre sunt invitate sa intervina. În prezent exista foarte putine îndrumari cu privire la implementarea GDPR si este posibil ca Autoritatile de Supraveghere sa aiba puncte de vedere diferite fata de cele exprimate în acest ?ablon. În ciuda eforturilor noastre de a oferi cele mai bune servicii, nu putem anticipa cu exactitate modul în care Autoritatea de Supraveghere sau instan?ele de judecata vor interpreta Regulamentul.

alcorconcept.ro nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al îndrumarilor si a consultantei, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

SC FVDA CONCEPT SRL nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze SC FVDA CONCEPT SRL prin unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilitatii serviciului sau produsului în cauza cât si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

INFORMATII PERSONALE
Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile SC FVDA CONCEPT SRL, dar poate include si alte informatii aflate în strânsa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de SC FVDA CONCEPT SRL utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

SC FVDA CONCEPT SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
Orice persoana care viziteaza site-ul alcorconcept.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre SC FVDA CONCEPT SRL; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea SC FVDA CONCEPT SRL a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati întreprinse de SC FVDA CONCEPT SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

SC FVDA CONCEPT SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii.

POLITICA DE RETUR

– Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014– privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Daca motivul returului este altul decat semnalarea unui defect de fabricare costul transportului returului este suportat de catre client.

 Procesul de returnare este foarte simplu! Trebuie doar să ne anunțati de intenția de retur prin intermediul acestui formular, pe e-mail, la adresa atelirmarochinarie@gmail.com sau la nr de telefon 0720069474 . Oferim  o perioadă de 30 de zile calendaristice din momentul primirii coletului, timp în care ne puteți înștiința de intenția dumneavoastră de a face retur.

Pentru îmbunătățirea calității produselor și serviciilor oferite clienților noștri vă vom fi recunoscători dacă ne veți spune motivele returnării.
Vă mulțumim!

Nu în ultimul rând, vă informăm că aveți la dispoziție două modalități de compensare a returului:

Înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe www.alcorconcept.ro.

Primirea contravalorii produsului returnat (valoarea acestuia în momentul achiziției).

Vă rugăm ca odată cu solicitarea de returnare să specificați și modalitatea de compensare aleasă.

1. Dacă alegeți înlocuirea produsului cu un alt produs disponibil pe www.alcorconcept.ro iar valoarea celui din urmă este diferită de cea a produsului returnat, vom proceda astfel:
– dacă produsul ales de dumneavoastră este mai ieftin, vă vom returna diferența în contul bancar.
– dacă produsul ales este mai scump, veți plăti diferența ca în cazul oricărei alte comenzi, ramburs, la primirea coletului sau în avans, prin transfer bancar.

2. În cazul în care optați pentru rambursarea banilor, vă rugăm să ne comunicați pe e-mail, la aceeași adresă, următoarele informații: codul IBAN, de 24 de caractere, precum și numele întreg al titularului cardului.
Returnarea banilor se face exclusiv prin cont bancar, coletele care sunt trimise către noi în sistem ramburs, nu se primesc. Plata returului se face în 5 zile lucrătoare de la confirmarea primirii returului și a tuturor informațiilor necesare pentru a face plata (IBAN corect și titularul contului).

Costuri de returnare:

Transportul pentru returnarea produselor trebuie să se facă prin aceeași companie de curierat prin care ați primit coletul inițial . După ce ne inștiințați de intenția de a face retur, noi vom face o solicitare de ridicare.
Dacă doriți să efectuați returul în alte condiții, dumneavoastră trebuie să achitați contravaloarea returnării.

Adresa pentru returnarea produselor este:

SC FVDA CONCEPT SRL, Bd Constructorilor, Nr. 16A,  Sector 6, București.
Vă rugăm să folosiți doar adresa de mai sus și nu adresa sediului social.
Pentru orice alte detalii sau informații, nu ezitați să ne contactați prin e-mail, la adresa ateliermarochinarie@gmail.com sau telefonic la numărul 0720069474(disponibil de luni până vineri, în intervalul orar 09- 16.00).
Vă răspundem cu plăcere, în cel mai scurt timp.

Condiții pentru returnarea produselor: – Să ne înștiințați prin e-mail, telefon sau formularul din site, în termen de 30 zile calendaristice, de intenția dumneavoastră de a returna unul sau mai multe produse.
– Produsul să nu prezinte semne de purtare, semne de uzură sau consum.
– În momentul predării către firma de transport, produsul împreună cu ambalajul producatorului trebuie împachetate corespunzator, cel puțin într-o altă cutie sau pungă pentru a nu se deteriora în timpul transportului, astfel încât să nu prezinte urme de deteriorare legate de împachetare.
– Ne rezervăm dreptul de a refuza și implicit de a trimite înapoi către dumneavoastră orice produs care nu îndeplinește întocmai condițiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat. Fvda Concept SRL își rezervă dreptul de a refuza retururile care nu se încadrează în această politică de returnare. Excepție fac doar cazurile în care produsele au defect de fabricație.

GARANȚIA

Pentru produsul cumpărat din magazinul nostru online, oferim o garanție comercială de 30 de zile de la data cumpărării, doar în cazul respectării tuturor recomandărilor de întreținere de mai jos.

Produsul cumpărat nu reprezintă un produs de folosință indelungată și trebuie utilizat potrivit recomandărilor de întreținere de mai jos.

Garanția acordată nu afectează drepturile conferite prin lege consumatorului și este în concordanță cu prevederile OG nr. 21/1992 privind Protecția Consumatorilor cu modificările ulterioare și legea nr. 449/2003.

În cazul unor reclamații, vă rugăm să vă adresați echipei FVDA SRL la adresa ateliermarochinarie@gmail.com la numarul de telefon 0720069474, iar ulterior pentru soluționarea reclamației va trebui să expediati produsul în cutia originală, cu eventualele accesorii.

Modalități de asigurare a garanției:
• Repararea produsului
• Înlocuirea produsului
• Reducere de preț în funcție de natura deficiențelor calitative
• Termenul de solutionare a unei garantii este de 15 zile calendaristice, in cazul in care produsul nu se mai afla pes toc clientul aproba un termen mai mare de livrare sau accepta restituirea contravalorii produsului

Clientii beneficiaza de garantie in urma acceptarii conditiilor din site, insa la cererea expresa a fiecăruia, documentul poate fi printat și inclus în colet.

Recomandări generale privind îngrijirea produselor comercializate de FVDA CONCEPT SRL:

* SC Fvda Concept SRL nu răspunde pentru defectele apărute ca urmare a utilizării sau întreținerii incorecte a produsului respectiv.

*  Gentile, plicurile, rucsacurile sunt destinate exclusiv pentru accesorii si nu pot fi folosite ca bagaje de voiaj. Greutatea maxima admisa pentru genti si rucsacuri este de 1-2 kg in functie de dimensiune iar pentru plicuri maxim 300 gr.

*   nu incarcati geanta/ rucsacul /plicul mai mult decat pemite volumul lor. Nu fortati produsele care contin fermoar sa se inchida daca observati ca acestea se inchid cu dificultate din cauza supraincarcarii sau din alte motive

*  Se interzice cu desăvârșire spalărea produselor de piele în mașina de spălat! Nu se folosesc înălbitori.

 Produsele umede se usucă lent, la temperatura camerei, ferite de contactul direct cu sursele de căldură. Nu folosiți uscarea la ventilator, calorifer, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură.

 Nu folosiți apă deoarece fața materialului s-ar putea păta. Petele de ulei sau grăsime se îndepărtează folosind o soluție contra petelor, specială pentru pielea de antilopă sau nabuc.

În ambele situații este contraindicată folosirea unor perii aspre, deoarece acestea pot produce deteriorări ale fețelor produselor

*  Nu lăsați gențile la soare sau la lumină. Culoarea se poate modifica.

 Nu folosiți în procesul de curățare a genților acetonă sau alți solvenți duri.

 Nu purtați lucruri grele într-o geantă de piele, deoarece se va deforma.

*  Nu pulverizați parfum pe produse.

 interventiile neautorizate asupra produsului, nerespectarea instructiunilor de intretinere precum si utilizarea acestuia in alt scop decat cel pentru care a fost conceput conduce la ANULAREA GARANTIEI

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.