Returnarea produselor

– Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014– privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Daca motivul returului este altul decat semnalarea unui defect de fabricare costul transportului returului este suportat de catre client.

 Procesul de returnare este foarte simplu! Trebuie doar să ne anunțati de intenția de retur prin intermediul acestui formular, pe e-mail, la adresa atelirmarochinarie@gmail.com sau la nr de telefon 0720069474 . Oferim  o perioadă de 30 de zile calendaristice din momentul primirii coletului, timp în care ne puteți înștiința de intenția dumneavoastră de a face retur.

Pentru îmbunătățirea calității produselor și serviciilor oferite clienților noștri vă vom fi recunoscători dacă ne veți spune motivele returnării.
Vă mulțumim!

Nu în ultimul rând, vă informăm că aveți la dispoziție două modalități de compensare a returului:

Înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe www.alcorconcept.ro.

Primirea contravalorii produsului returnat (valoarea acestuia în momentul achiziției).

Vă rugăm ca odată cu solicitarea de returnare să specificați și modalitatea de compensare aleasă.

1. Dacă alegeți înlocuirea produsului cu un alt produs disponibil pe www.alcorconcept.ro iar valoarea celui din urmă este diferită de cea a produsului returnat, vom proceda astfel:
– dacă produsul ales de dumneavoastră este mai ieftin, vă vom returna diferența în contul bancar.
– dacă produsul ales este mai scump, veți plăti diferența ca în cazul oricărei alte comenzi, ramburs, la primirea coletului sau în avans, prin transfer bancar.

2. În cazul în care optați pentru rambursarea banilor, vă rugăm să ne comunicați pe e-mail, la aceeași adresă, următoarele informații: codul IBAN, de 24 de caractere, precum și numele întreg al titularului cardului.
Returnarea banilor se face exclusiv prin cont bancar, coletele care sunt trimise către noi în sistem ramburs, nu se primesc. Plata returului se face în 5 zile lucrătoare de la confirmarea primirii returului și a tuturor informațiilor necesare pentru a face plata (IBAN corect și titularul contului).

Costuri de returnare:

Transportul pentru returnarea produselor trebuie să se facă prin aceeași companie de curierat prin care ați primit coletul inițial . După ce ne inștiințați de intenția de a face retur, noi vom face o solicitare de ridicare.
Dacă doriți să efectuați returul în alte condiții, dumneavoastră trebuie să achitați contravaloarea returnării.

Adresa pentru returnarea produselor este:

SC FVDA CONCEPT SRL, Bd Constructorilor, Nr. 16A,  Sector 6, București.
Vă rugăm să folosiți doar adresa de mai sus și nu adresa sediului social.
Pentru orice alte detalii sau informații, nu ezitați să ne contactați prin e-mail, la adresa ateliermarochinarie@gmail.com sau telefonic la numărul 0720069474(disponibil de luni până vineri, în intervalul orar 09- 16.00).
Vă răspundem cu plăcere, în cel mai scurt timp.

Condiții pentru returnarea produselor: – Să ne înștiințați prin e-mail, telefon sau formularul din site, în termen de 30 zile calendaristice, de intenția dumneavoastră de a returna unul sau mai multe produse.
– Produsul să nu prezinte semne de purtare, semne de uzură sau consum.
– În momentul predării către firma de transport, produsul împreună cu ambalajul producatorului trebuie împachetate corespunzator, cel puțin într-o altă cutie sau pungă pentru a nu se deteriora în timpul transportului, astfel încât să nu prezinte urme de deteriorare legate de împachetare.
– Ne rezervăm dreptul de a refuza și implicit de a trimite înapoi către dumneavoastră orice produs care nu îndeplinește întocmai condițiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat. Fvda Concept SRL își rezervă dreptul de a refuza retururile care nu se încadrează în această politică de returnare. Excepție fac doar cazurile în care produsele au defect de fabricație.

GARANȚIA

Pentru produsul cumpărat din magazinul nostru online, oferim o garanție comercială de 30 de zile de la data cumpărării, doar în cazul respectării tuturor recomandărilor de întreținere de mai jos.

Produsul cumpărat nu reprezintă un produs de folosință indelungată și trebuie utilizat potrivit recomandărilor de întreținere de mai jos.

Garanția acordată nu afectează drepturile conferite prin lege consumatorului și este în concordanță cu prevederile OG nr. 21/1992 privind Protecția Consumatorilor cu modificările ulterioare și legea nr. 449/2003.

În cazul unor reclamații, vă rugăm să vă adresați echipei FVDA SRL la adresa ateliermarochinarie@gmail.com la numarul de telefon 0720069474, iar ulterior pentru soluționarea reclamației va trebui să expediati produsul în cutia originală, cu eventualele accesorii.

Modalități de asigurare a garanției:
• Repararea produsului
• Înlocuirea produsului
• Reducere de preț în funcție de natura deficiențelor calitative
• Termenul de solutionare a unei garantii este de 15 zile calendaristice, in cazul in care produsul nu se mai afla pes toc clientul aproba un termen mai mare de livrare sau accepta restituirea contravalorii produsului

Clientii beneficiaza de garantie in urma acceptarii conditiilor din site, insa la cererea expresa a fiecăruia, documentul poate fi printat și inclus în colet.

Recomandări generale privind îngrijirea produselor comercializate de FVDA CONCEPT SRL:

* SC Fvda Concept SRL nu răspunde pentru defectele apărute ca urmare a utilizării sau întreținerii incorecte a produsului respectiv.

*  Gentile, plicurile, rucsacurile sunt destinate exclusiv pentru accesorii si nu pot fi folosite ca bagaje de voiaj. Greutatea maxima admisa pentru genti si rucsacuri este de 1-2 kg in functie de dimensiune iar pentru plicuri maxim 300 gr.

*   nu incarcati geanta/ rucsacul /plicul mai mult decat pemite volumul lor. Nu fortati produsele care contin fermoar sa se inchida daca observati ca acestea se inchid cu dificultate din cauza supraincarcarii sau din alte motive

*  Se interzice cu desăvârșire spalărea produselor de piele în mașina de spălat! Nu se folosesc înălbitori.

 Produsele umede se usucă lent, la temperatura camerei, ferite de contactul direct cu sursele de căldură. Nu folosiți uscarea la ventilator, calorifer, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură.

 Nu folosiți apă deoarece fața materialului s-ar putea păta. Petele de ulei sau grăsime se îndepărtează folosind o soluție contra petelor, specială pentru pielea de antilopă sau nabuc.

În ambele situații este contraindicată folosirea unor perii aspre, deoarece acestea pot produce deteriorări ale fețelor produselor

*  Nu lăsați gențile la soare sau la lumină. Culoarea se poate modifica.

 Nu folosiți în procesul de curățare a genților acetonă sau alți solvenți duri.

 Nu purtați lucruri grele într-o geantă de piele, deoarece se va deforma.

*  Nu pulverizați parfum pe produse.

 interventiile neautorizate asupra produsului, nerespectarea instructiunilor de intretinere precum si utilizarea acestuia in alt scop decat cel pentru care a fost conceput conduce la ANULAREA GARANTIEI